Dat is wanneer de problemen beginnen. Zoals u kunt zien, kunnen nieuw gepubliceerde blokken eenvoudig worden geverifieerd door een willekeurig knooppunt. Een bitcoin bevat een eenvoudig grootboekbestand dat een blockchain wordt genoemd. Belangrijk is dat wanneer we een aanvaller met meer hash-kracht in Bitcoin beschouwen, zelfs als de aanvaller erin slaagt om meer dan 50% van het netwerk te verzamelen (door hash-kracht te minen) onder zijn controle, dit het systeem niet openstelt voor willekeurige veranderingen, zoals waarde creëren uit het niets of geld aannemen dat nooit van de aanvaller is geweest. Bitcoin zakte eind 2020 van €1.150 naar minder dan €500, nadat veel media-aandacht ervoor zorgde dat veel mensen het voor het eerst kochten, waardoor een bubbel ontstond die vervolgens barstte. De meeste van die artikelen geven een handbeweging van het onderliggende cryptografische protocol, waarbij veel details worden weggelaten. In de afgelopen 10 dagen was het gemiddelde aantal dagelijks verzonden BTC 140.488 BTC. Een mijnwerker die met succes het snelste een blok publiceert, wordt beloond met een gloednieuwe Bitcoin, gemaakt uit het niets.

En het wordt niet van bovenaf uitgegeven zoals traditionele valuta; in plaats daarvan wordt bitcoin "gewonnen" door krachtige computers die met internet zijn verbonden. Op 24 april stonden de meeste transacties in onze dataset met 404.279. Blijf het herhalen als het niet onder het doel ligt. Je kunt ook genieten van het eerste hoofdstuk van mijn aanstaande boek over neurale netwerken en diep leren, en misschien wil je me volgen op Twitter. De openbare sleutel is als uw bankrekeningnummer en u geeft het aan anderen zodat zij weten naar welk adres ze hun bitcoins moeten sturen. Cryptocurrency-gerelateerde criminaliteit steeg ook - hoewel een DEA-agent in augustus 2020 tegen Bloomberg vertelde dat de meerderheid van bitcoin-transacties door speculanten plaatsvond, in plaats van de zwarte markttypen die bitcoin domineerden tijdens de Silk Road-dagen. Regels 20 tot en met 24 definiëren een lijst met de twee uitgangen van de transactie.

Als een bediende wist dat klanten geld dupliceerden, hoefden ze alleen maar naar de serienummers van de rekeningen te kijken.

De software heeft bekendheid verworven vanwege zijn geavanceerde algoritmen die cryptomarktbewegingen kunnen voorspellen en automatisch winstgevende transacties voor de gebruiker kunnen uitvoeren. In deze uitleg gaan we in op de voor- en nadelen van elk, en hoe deze zich opstapelen. Maar het ingenieuze wiskundige ontwerp van het systeem zorgt ervoor dat de hashing-functie zowel tijdrovend als resource-intensief is. Dit zorgt er ook voor dat, zelfs als alle computers en supercomputers ter wereld naar het netwerk worden gebracht, de mijntijd constant blijft. Terwijl elke bitcoin het digitale adres van elke portemonnee die het aanraakt registreert, registreert het bitcoin-systeem niet de namen van de mensen die een portemonnee bezitten. Pre ipo swap, eST van maandag tot vrijdag. Dat komt later. Besteed aandacht aan de laatste acht kandelaars. Aangezien oude knooppunten de nieuwe blokken als geldig zullen herkennen, is een zachte vork achterwaarts compatibel.

  • Wat gebeurt er wanneer Bitcoin vorken?
  • Zo niet, probeer er dan zo over te denken.
  • Dit wordt mijnbouw genoemd.

Het Bitcoin-protocol

Dit zou de software in staat stellen een hoger rendement te behalen dan via traditionele handelsvormen. Op voorwaarde dat ze deze verificatie bijna tegelijkertijd uitvoeren (voordat ze de kans hebben gehad om van elkaar te horen), zullen beide ontdekken dat, ja, de blokketen laat zien dat de munt van Alice is. (Een vergelijkbaar gebruik is gebruikelijk, hoewel niet universeel, in de Bitcoin-wereld.) Na verschillende van dergelijke iteraties komen we tot het volledige Bitcoin-protocol. Bitcoin mineru0026amp; submit = ene, als u precies wilt weten wanneer deze halveringen zullen optreden, kunt u de Bitcoin Clock raadplegen, die deze informatie in realtime bijwerkt. Dit is essentieel omdat transacties alleen in nieuwe blokken aan de blockchain kunnen worden toegevoegd, maar u kunt nooit teruggaan en transacties in oude blokken wijzigen, toevoegen of verwijderen. Wat is Bitcoin Code?

Je kunt bitcoins met fiat-valuta's zoals Australische dollars kopen via online beurzen of je kunt gloednieuwe bitcoins maken in een proces dat bekend staat als mining. Terwijl andere mensen op het netwerk dat bericht horen, voegen ze het toe aan een wachtrij van openstaande transacties waarover ze zijn verteld, maar die nog niet zijn goedgekeurd door het netwerk. BIP-nummers worden royaal toegekend. Het veronderstellen van nonces om de juiste hash te vinden is als een spel waarin jij en je vriendin Sarah racen om kwartalen te slaan. Deze beloningen voor mining zijn de enige manier waarop bitcoin wordt gemaakt. U kunt bitcoin aan iemand anders betalen en er is geen bank om door te gaan om die transactie uit te voeren, alleen een peer-to-peer netwerkprogramma op uw computer. Ik ben Billy Bitcoin en ik ben er voor jou. Eerst kies ik een woord - laten we zeggen "CACTUS" - en ik vraag je hoeveel punten het waard is.

Het introduceerde een consensusbibliotheek die programmeurs gemakkelijke toegang gaf tot de regels voor consensus op het netwerk. Wat zijn de risico's? In een standaard Bitcoin-transactie moet de som van alle inputs in de transactie minstens evenveel zijn als de som van alle outputs.

Zodra de limiet is bereikt, kunnen er geen bitcoins meer worden gemaakt.

Kritiek

Tot nu toe hebben we de totale transactiekosten verzameld en het totale aantal uitgevoerde transacties. Wilt u gecureerd technisch bitcoinnieuws krijgen? Bitcoin is ook nuttig gebleken als een manier om veel van de lastige financiële voorschriften over de hele wereld te omzeilen. Aan Bitcoin-portefeuilles kunnen geen bestedings- en opnamelimieten worden opgelegd. Het was het eerste voorbeeld van een cryptocurrency, een groeiende activaklasse die enkele kenmerken van traditionele valuta's deelt, maar verificatie heeft op basis van cryptografie. Ze moeten ideeën delen met de Bitcoin-ontwikkelaarsmaillijst en technische forums op Bitcoin Talk. De vroege jaren van Mt. Het is een vorm van digitaal geld gecreëerd door wiskundige berekeningen en gecontroleerd door miljoenen computers (mijnwerkers genoemd) op hetzelfde netwerk.

Bitcoin is een virtuele valuta die erkenning kreeg nadat de prijs per munt begin 2020 boven €13.000 steeg. In dit geval worden inloggegevens voor toegang tot fondsen opgeslagen bij de online wallet-provider in plaats van op de hardware van de gebruiker. Bitcoin, de beste manier om uw Bitcoins op te slaan, is door een papieren offline portemonnee of een hardware-portemonnee te gebruiken. Hoe vertaalt dit zich met traditionele bankrekeningen of rekeningen van uitdagende banken? Er is geen enkele beheerder; [8] het grootboek wordt onderhouden door een netwerk van even bevoorrechte mijnwerkers.

Op 3 januari 2020 beschrijven 30.000 regels code het begin van Bitcoin.

Dus, een project "forceren" is het proces van het dupliceren van de code zoals het was op een bepaald punt, en het vervolgens in een nieuwe richting te nemen. Top 8 bitcoin-handelsbots 2020 (beste cryptocurrency-handelsbots) »de merkle hash. Begin met het minimum: Dat betekent niet dat Bitcoin anarchistisch wordt bestuurd. Laten we de logica verdunnen in twee versies.

Of je kunt het gewoon vasthouden. Het werkt via makelaars: Welnu, die gebruikers worden beloond met nieuwe bitcoins voor het laten doen van hun computers. In plaats van dat een enkele entiteit (zoals een bank) onze transacties valideert en bijhoudt, kunnen we een groot aantal mensen laten concurreren om elke opeenvolgende transactie te valideren. Je zult hoogstwaarschijnlijk ten minste enkele van beide moeten leren als je hoopt bij te dragen.

Maar wat is Bitcoin en hoe werkt het allemaal? Ontwikkelaars die het niet eens waren met de acties van de beheerders, zouden de code eenvoudigweg forceren en hun werk verplaatsen naar een andere repository waarvoor de Bitcoin Core-beheerders geen beheerdersrechten hadden. Vaak kennen deze programmeurs u of uw bedoelingen niet.

De algoritmen van het platform kunnen honderden keren per seconde transacties uitvoeren en zijn 0.

Maar Hoe Beslissen We Wie Deze Transactieblokken Aan Het Grootboek Mag Toevoegen?

“Als je je vies, onbeduidend of onbemind voelt, dan zijn ratten een goed rolmodel. Overheid en lokale gemeenten vereisen dat u inkomsten-, verkoop-, loon- en vermogenswinstbelasting betaalt over alles wat waardevol is - en dat geldt ook voor bitcoins. Nu de tijdsbesteding nu is begrepen, laten we teruggaan om na te denken over wat er gebeurt als een oneerlijk feest probeert te verdubbelen. Ga daarna naar de doc-map en lees daar de README. En ik geloof dat veel van die impact nog niet voelbaar is. Top us binaire opties makelaars 2020, binaire opties robots zijn aanpasbaar en kunnen worden geïntegreerd met bijna elk platform, maar u moet zeker weten dat u tevreden bent met de manier waarop uw gekozen systeem werkt. Wat kan ik doen met bitcoin? Mensen hebben geen volledige controle over hun digitale middelen en kunnen ze privé verplaatsen of niet.

Er waren een kleine vergoeding om het geld te ontvangen, omdat het een directe overboeking was, maar verder is het veilig om te zeggen dat Bitcoin Code meer dan 89% succesvolle transacties had. 25 slimme manieren om €100 snel te maken (een methode kost minder dan 3 minuten). Waar haal je bitcoin? Dit grootboek van transacties in het verleden wordt de block chain genoemd omdat het een keten van blokken is. In 2020 en 2020 omvatte bitcoins acceptatie door grote online retailers slechts drie van de top 500 U. Dit is hoe SHA-256 mijn naam (in hexadecimaal) letter voor letter zou hashen. Stripe was niet verlegen over zijn frustraties met bitcoin, die eind vorig jaar een dramatische stijging en prijsdaling had. De kans op het berekenen van een hash die met veel nullen begint, is erg laag, daarom moeten er veel pogingen worden gedaan. Ethereum was het begin van een nieuwe grote verschuiving in de gemeenschap:

Waar Kan Ik Bitcoins Vinden?

De meeste gebruikers van de Bitcoin Code handelen bitcoin en handelen ethereum. De afgebeelde chips zijn door toenemende moeilijkheid verouderd. Dat gezegd hebbende, dit is nog maar het begin. Volgens onderzoek van Cambridge University, tussen 2. Die mijnwerkers die eerst blok A ontvangen, zullen langs die vork blijven minen, terwijl de anderen langs vork B zullen minen. Wat is mislukt, was de cybersecurity van de hosting-sites, niets over het Bitcoin-netwerk. Deze ontwikkelaars werden bekend als de "Bitcoin Core-ontwikkelaars", omdat zij de ontwikkeling van de belangrijkste Bitcoin Core-clientimplementatie beheerden.

Bitcoin Mijnbouw Hardware Vergelijking

Ongeacht waar Bitcoin terechtkomt, heeft het en zijn anonieme maker zeker invloed gehad. Bitcoin is berucht om oplichting, dus kijk voordat u enige service gebruikt naar recensies van eerdere klanten of plaats uw vragen op het Bitcoin-forum. Erger nog, er zijn technieken die Alice zou kunnen gebruiken om die periode langer te maken.

❌Sommige handelsrobots i. 75% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD's. SegWit scheidt transacties van de digitale handtekening (ook bekend als de getuige). Waar stuur ik het naartoe? Je kunt nooit zeker weten wie je bitcoin verkoopt of bij jou koopt. Geen EU-beleggersbescherming. Wat dit betekent is dat, gezien het huidige niveau van rekenkracht (netwerkhashrate) op het netwerk, knooppunten altijd verwachten dat nieuw gevalideerde blokken gemiddeld om de 10 minuten worden geproduceerd.

En er zijn nog een paar maanden van handelen te gaan.

Rubriek H2

Om het te kopen, moet u een zogenaamde digitale portemonnee kopen om uw munten op te slaan en vervolgens een link maken naar een plaats waar u ze kunt kopen. In het bijzonder vertellen lijnen 8 tot en met 10 ons dat de invoer moet worden genomen van de n = 0 ste uitvoer van de transactie met hash 3beabc. Het enige dat u hebt, zijn alleen records van transacties tussen verschillende adressen, met saldi die toenemen en afnemen in hun records die zijn opgeslagen op de blockchain. Bitcoin en elke andere blockchain moeten overeenstemming bereiken over de set regels die de status van zijn grootboek bepalen en bijwerken. Gebruikers delen hun beste strategieën op YouTube en discussieforums. Bitcoin is een digitale valuta gecreëerd in 2020 door een mysterieus figuur met de alias Satoshi Nakamoto.

Begin Vandaag En Verdien 4 Bonusblokken

Omdat bitcoin-mining in wezen giswerk is, heeft het vinden van het juiste antwoord voordat een andere mijnwerker bijna alles te maken heeft met hoe snel uw computer hashes kan produceren. Ik hoor graag van je! De mijnwerker voegt een getal (beginnend bij 0), de nonce, toe aan de blokopkop en hashes die waarde. Webclient - Dit is het tegenovergestelde van "volledige client" en lijkt op webmail omdat het volledig afhankelijk is van een externe server. Eigenaren van bitcoin-adressen worden niet expliciet geïdentificeerd, maar alle transacties op de blockchain zijn openbaar. Deze coderegels, bekend als het "genesisblok", worden gecrediteerd aan de persoon of personen die bekend staan ​​als Satoshi Nakamoto. Het is ook geen stuk papier of iets fysieks dat u kunt vasthouden of in uw zak kunt stoppen. Oplichting is ook heel reëel in de cryptocurrency-wereld.

NXT Neo, Spectrecoin, Stratis en EOS onder hen, vaak gekoppeld aan specifieke bedrijven en producten. Volgens de statistieken van de hedendaagse wereld, is 92 procent van de valuta van de wereld in digitale vorm. Dit is een specifieke cryptografische hashfunctie waarvan wiskundig is bewezen dat deze de bovenstaande eigenschappen heeft. Ten tweede, door op deze manier te werken, verwijderen we de noodzaak voor elke centrale autoriteit die serienummers uitgeeft. De beste manier om forex trading te leren, dus als u $ 10.000 heeft om mee te beleggen, moet u niet meer dan $ 200 riskeren met een enkele handelshefboom. Geen knooppunt in het Bitcoin-netwerk, geen mijnwerker of handelaar en zeker geen SPV-systeem accepteert een willekeurige wijziging. Het volgende is bijvoorbeeld een hash van een tekstbestand met mijn naam erin getypt.

  • Naast een groot aantal andere verantwoordelijkheden, reguleert de Federal Reserve de productie van nieuw geld en vervolgt het het gebruik van vals geld.
  • De editor van de BIP-repository kent het voorstel een nummer toe, labelt het volgens type en voegt het toe aan de repo.
  • Forbes noemde bitcoin de beste investering van 2020.
  • Hoe ontstaan ​​deze Bitcoins?
  • Niemand anders dan de eigenaar van de bitcoin-portemonnee bepaalt hoe de rijkdom wordt beheerd.

Lees Volgende

Ik schreef het op (op een paar korte nummercombinaties die ik kende en die ik me gemakkelijk kon herinneren) op hetzelfde vel papier als de lijst met 24 woorden. Gratis realtime handelssignalen voor dagtransacties, het zou leuk zijn om te weten wat bedrijven als General Mills doen, zodat we aan hun kant kunnen staan, toch? Meer informatie over de verschillende soorten malware - en hoe u kunt voorkomen dat u het slachtoffer wordt van aanvallen. U voert een transactie uit, deze wordt bijgewerkt naar elke block chain in het netwerk. In tegenstelling tot zachte vorken, introduceren harde vorken protocolwijzigingen die niet achterwaarts compatibel zijn. De meeste gedecentraliseerde uitwisselingen zijn moeilijk te gebruiken voor reguliere gebruikers. Deze ouder wordt continu omhoog gehasht in combinatie met andere ouders van gehashte transacties, totdat een enkele root wordt gecreëerd. Een bericht uit september van het Bitcoin ABC-blog suggereert dat het team de blokgroottelimiet volledig wil verwijderen, maar het begint bij 32 MB na de vork.

In plaats daarvan neemt hij contact op met de bank en verifieert hij dat: Maar ik heb de belangrijkste ideeën achter de meest voorkomende use-cases voor Bitcoin beschreven. Een merkle-boom is een relatief eenvoudig concept: Is een Bitcoin-portemonnee veiliger dan een account bij een uitdagende bank? Professionele handelaren hebben zich ook in de bitcoinhandel gestort. Als u dat niet doet, krijgt niemand uw code door.

Opstanden gebeuren. Maar dat scenario is verre van zeker. Als je denkt dat Hamlet slechts een naam of een woord is, stop dan met lezen of lees meer over de Oneindige Monkey Stelling. Mijnwerkers worden eventuele transactiekosten betaald, evenals een "subsidie" van nieuw gecreëerde munten. En voor nu lijkt het plan te hebben gewerkt. Ten slotte moet u weten hoe u pakketten op uw platform installeert en verwijdert. Beide staan ​​bekend als vocale en vluchtige personages en zijn er in geslaagd om de komende harde vork veel meer over hen te vertellen dan over concurrerende code-implementaties.

WordPress continue implementatie en versiebeheer met Bitbucket

Bovendien introduceert het hebben van tussenpersonen potentiële beveiligingsrisico's en financiële fraude. Beste aandelenhandelsplatforms 2020: online makelaars die het waard zijn om in te investeren. Wat is de Bitcoin Code? Ze doet hetzelfde met alle andere lopende transacties die ze in het blok groepeert (hier controleert ze ook op Linda en Mike).

Ik ben niet op de hoogte van een uitvoerige commentaarversie van de Bitcoin-broncode, maar je kunt de Bitcoin Developer Reference bekijken en je kunt het boek Mastering Bitcoin van Andreas M. online lezen Een portemonnee is correcter gedefinieerd als iets dat "de digitale gegevens voor uw bitcoin-bedrijven opslaat" en iemand toegang geeft tot (en uitgeeft). Ze zullen voor altijd verloren zijn.

Keer Bekeken

Ze zullen je om je geld vragen. Er is geen manier in de hel dat je mijn bestand uit die hash kunt reconstrueren. Toen ik het gevoel had dat ik een deel van de code begreep, wilde ik deze in JavaScript (mijn 'moedertaal') interpreteren.

Wat is bitcoin? Voor iedereen die gewoon wil investeren, of een bitcoin-equivalent wil vinden dat net zo goed werkt als contant geld, zijn er geen echte winnaars in een race als deze. Ponzi-zwendel of hoogrenderende investeringsprogramma's zorgen voor een hogere rente dan de geldende marktrente (e. )Hoewel de regels van Bitcoin eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen zijn, betekent dit niet dat het gemakkelijk is om alle gevolgen van de regels te begrijpen. Maar iemand moet ervoor zorgen dat deze transacties geldig zijn. 16 beste manieren om geld te verdienen vanuit huis (legitiem), het is ook de moeite waard om je aan te melden bij CV Library, een gratis service die je CV koppelt aan geschikte deeltijdbanen en carrièremogelijkheden. Een belangrijke variant op dubbele uitgaven is als Alice = Bob, i. ❌ Veel handelsrobots die op internet beschikbaar zijn, zijn oplichting en hebben dus geen loyale handelaren op hun platformen. 66% van de tijd, terwijl je maar 33 wint.

Om de geldigheid van uw transactie (of een combinatie van meerdere transacties die door enkele andere gebruikers zijn aangevraagd) te bevestigen, zullen mijnwerkers twee dingen doen. Forex handelsgids, u kunt ook eenvoudig schakelen tussen verschillende financiële instrumenten en zowel SL- en TP-waarden in grafieken, samen met visualisatie van handelsinformatie. ”Ten tijde van de Fork had Bitcoin Cash dezelfde geschiedenis als Bitcoin, maar na de splitsing hebben de twee ketens hun eigen weg ingeslagen. 2140; de administratie wordt dan uitsluitend beloond met transactiekosten.

Computer Worm

Volgens het Bitcoin-team is exploitatie ook vrij eenvoudig, omdat het alleen afhankelijk is van het verzenden van misvormde transacties op het Bitcoin-netwerk. 387 BTC of €2020. In veel gevallen kan dit de volledige set transacties zijn die het knooppunt heeft ontvangen en gevalideerd. Cryptorobot365 heeft zelfs geen werkplatform, of als ze dat wel hebben, heeft het een slechte handelsinterface die kan leiden tot verlies van middelen. subdirectories: Met de SHA-256-functie is de waarschijnlijkheid van deze aanval oneindig klein.

Regel 11 bevat de handtekening van de persoon die het geld verzendt, 304502.

Bitcoin Tech Talk

Securities and Exchange Commission Division of Trading and Markets, had in maart 2020 verschillende zorgwekkende manipulatietechnieken geïdentificeerd. Top 8 forex algoritmische handelsstrategieën, de 1-uurgrafiek is normaal een moeilijke grafiek om swing-handelsstrategieën op toe te passen, maar vlagbreuken binnen trends werken gewoon zo goed. Dit biedt een slimme manier om de valuta uit te geven en creëert ook een stimulans voor meer mensen om te mijnen. Dit is mogelijk omdat SHA-256 een bijna oneindige set mogelijke hashes heeft en dus elke nieuwe set transacties en de hash van het vorige blok zijn eigen hash kan hebben. Geweldige beveiliging met weinig moeite: Ze hebben een omgekeerde relatie met betrekking tot betrouwbaarheid en computationele vereisten. Wie heeft de Bitcoin Code-software opgericht? Niemand weet echt of ze te maken hebben met het echte actief of alleen met een kopie. Dat is een op de meer dan vier miljard.

De code heeft een relatief platte klassenstructuur, waarbij de meeste klassen "stand-alone" zijn. Om dit te doen, schrijft Alice het bericht op: "Ik, Alice, geef Bob één infocoin". Wanneer voldoende mensen de code hebben gecontroleerd en getest, zal een beheerder de code samenvoegen - slechts een handvol mensen kan dit doen.

Microsoft en reissite Expedia nemen beide bitcoin, en de IJslandse zangeres Bjork accepteert ook bitcoinbetalingen voor haar nieuwste album.

Lees Onze Servicevoorwaarden Om Uw Nieuwsbriefabonnement Te Voltooien.

Andere cryptocurrencies zijn naar voren gekomen met enkele of alle dezelfde functies, evenals nieuwe: Een ding dat ik heb geleerd door vloeiend te spreken in het Sanskriet, Spaans en Malayalam is dit: leren door te doen is zeer effectief. Om dezelfde reden kan dit geen enkele vaste fractie van gebruikers in het netwerk betekenen. Om Bitcoin in de praktijk te gebruiken, installeert u eerst een portemonnee-programma op uw computer. Er zijn slechts vijf adressen die meer dan 100.000 BTC bezitten.

Wat nog belangrijker is, dat geldige transacties ongeldig kunnen worden gemaakt. In 2020 werd het 25; en in 2020 werd het 12. Naar schatting is maar liefst €30 miljard aan bitcoins verloren gegaan of misplaatst door mijnwerkers en investeerders. Bedankt voor het lezen. Ze vormen de basis voor het oplossen van de SHA-256-puzzel die mijnwerkers moeten oplossen. Gox toonde aan dat online valuta nieuwe risico's betekende: Er is veel controverse rond bitcoins. Wat is Cryptocurrency Mining?

Litecoin, een vroege bitcoin spin-off of altcoin, verscheen in oktober 2020. Iedereen ter wereld (inclusief Bob) kan de openbare sleutel van Alice gebruiken om te verifiëren dat Alice echt de persoon was die het bericht ondertekende: "Ik, Alice, geef Bob één infocoin". Hoewel softwarevorken veel voorkomen in de open source-wereld, wordt het onderscheid tussen harde en zachte vork meestal alleen gevonden in blockchain-technologie en verschilt het enigszins van andere softwarevorken. Zoals gezegd ontvangt u een bevestigingsscore van ongeveer 10 minuten voordat u uw aankoop doet.